Advocaat Ochten

Direct een advocaat in Ochten inschakelen of benieuwd naar de rechtsgebieden waarin we u kunnen bijstaan? Aspremont Advocaten uit Ochten bestaat uit een slagvaardig team van drie advocaten, twee juridisch medewerkers en een volwaardig secretariaat. We staan u graag bij binnen de diverse rechtsgebieden, waarover we met u als ondernemer of particulier helder en zonder hoogstaand juridisch jargon communiceren.

Advocaat in voor diverse rechtsgebieden

We zijn als advocaten voor Ochten en omgeving onder andere gespecialiseerd in het familierechterfrecht en huurrecht. Dat betekent dat we u onder andere goed kunnen bijstaan tijdens een echtscheiding of de beëindiging van een samenlevingscontract. Bovendien hebben we veel juridische ervaring met familierechtelijke kwesties omtrent gezag, omgang, alimentatie en bijvoorbeeld naamswijzigingen. We zorgen bij een echtscheiding in Ochten of omgeving voor een correcte juridische afhandeling en werken pragmatisch toe naar het maximaal haalbare resultaat in uw specifieke situatie.

Slagvaardig team met brede juridische expertise

We bestaan uit een ervaren team van meerdere advocaten. Op deze manier combineren wij onze juridische expertise en praktijk-ervaring binnen de diverse rechtsgebieden met de oplossing van uw juridische vraag. We voorkomen onduidelijkheden en helpen u uw doel te bereiken.

Advocaat in Ochten inschakelen

Een advocaat in Ochten en omgeving inschakelen, het liefst op basis van een uitgebreide ervaring en diepgaande juridische expertise? We maken graag eens kennis, bijvoorbeeld om u in heldere taal aan te geven wat we voor u kunnen betekenen of welke ervaring we hebben met vergelijkbare zaken. Neem contact met ons op voor meer informatie, over onze werkwijze en de tarieven. We staan u graag bij als advocaat in Ochten en omgeving. 

« Terug naar het overzicht